Algemene Ledenvergadering Office World in teken van nieuwe visie en missie

23-02-2014 

Op donderdag 13 februari 2014 vond de Algemene Ledenvergadering van Office World plaats. De gastheer was ditmaal Staples Advantage te Almere.

Na een interessante presentatie van Jan Oomen over de activiteiten van Staples Advantage is een aantal agendapunten behandeld. Daarbij nam de presentatie van de vernieuwde missie en visie een belangrijke rol in. Deze zijn door het bestuur geformuleerd naar aanleiding van de uitkomsten van de leden brainstorm dag op 19 september 2013, waar Lejeune moderator was.

De aangescherpte koers werd positief ontvangen door de leden. Op de website van Office World, www.officeworld.nl, zijn de nieuw geformuleerde kernpunten inmiddels gepubliceerd. Office World verbindt, informeert en organiseert. Office World maakt dit ook zichtbaar in haar nieuwe logo.

Als slotspreker was Esther Baaijens van The Pricing Company uitgenodigd. Zij hield een inspirerende en interactieve sessie. Pricing is een belangrijk onderwerp voor alle niveaus in de bedrijfskolom en zeker nu de transparantie sterk is toegenomen door de opkomst van het web en de online prijsvergelijkingsmogelijkheden, heeft dit onderwerp extra aandacht van veel bedrijven. Aan de hand van voorbeelden uit verschillende branches en trends hebben de leden nuttige kennis kunnen opdoen.

Eind september zal de volgende ALV van Office World plaatsvinden maar tot dat moment zal het bestuur tussentijdse contactmomenten faciliteren waarop de leden elkaar kunnen treffen. Lejeune zal deze contactmomenten voor Office World organiseren.