Collega Stephanie Feith loopt de marathon van Rotterdam voor KWF

11-04-2016 

Op zondag 10 april jl. liep onze collega Stephanie Feith de marathon van Rotterdam voor het goede doel. Ondanks een behoorlijke blessure liep zij de marathon op wilskracht in een hele knappe tijd, 3 uur 52.

Stephanie liep de marathon om geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds. Aanleiding was het overlijden van onze dierbare collega Taco Zevenbergen jl. december aan de gevolgen van de slopende ziekte. Uit zijn naam besloot Stephanie iets actiefs te doen en geld in te zamelen voor de velen die nog vechten tegen kanker. Verder onderzoek blijft nodig en kan nog zoveel levens redden.

In de aanloop naar de marathon liep Stephanie een blessure op aan haar been. Maar op wilskracht heeft zij de 42 km toch gelopen en zette en passant ook nog een goede tijd neer. Daarmee bewijzend dat ze niet voor niks in de top 500 van beste marathonlopers van Nederland staat. Met haar bewonderenswaardige actie haalde Stephanie al € 2590 op voor het goede doel.

Wij, medewerkers van Lejeune, zijn supertrots op Stephanie en haar wereldprestatie. Taco zal ergens meegekeken hebben en ook trots zijn. We hopen van harte dat nog velen het goede doel, KWF, met hun (structurele) donatie willen blijven steunen. U kunt Stephanie ook nu nog waarderen en ondersteunen, zie hier hoe u dat doet: https://acties.kwf.nl/remembrancerun. Uw bijdrage komt rechtstreeks ten goede aan het KWF.

Stephanie Feith