EFTA-BENELUX reikt voor de tweede keer de EFTA-BENELUX Flexo Awards uit

EFTA 100×47
14-11-2017 

Op donderdagavond 9 november 2017 werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor de tweede keer de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. De EFTA-Benelux Flexo Award competitie is een tweejaarlijks evenement, dus in 2019 kunnen flexodrukkers weer meedoen. In maar liefst 10 verschillende award categorieën dongen flexodrukkers uit België en Nederland mee naar deze begerenswaardige awards.

FTA Europe Diamond Awards 2018 De winnaars van deze editie zijn verder automatisch genomineerd voor de Europese Flexo Award competitie die FTA Europe in het voorjaar van 2018 organiseert. De uitreiking van de FTA Europe Diamond Awards 2017 zal plaatsvinden op woensdag 30 mei 2018 in Milaan (Italië).

Award jury

De vakkundige award jury stond onder leiding van Xavier Speeleveld. Door haar brede samenstelling met experts uit diverse disciplines was de jury in staat alle aspecten nauwkeurig te beoordelen en waarderen.

De volgende flexodrukkers hebben in hun award categorie de hoofdprijs gewonnen:
Flexo print op folie / smal Max Aarts B.V.
Flexo print op folie / medium Bastin-Pack N.V.
Flexo print op folie / breed Oerlemans Plastics B.V.
Corrugated post print / uncoated VPK Packaging N.V.
Corrugated post print / coated VPK Packaging N.V.
Flexo print op papier / small Etiket Nederland
Flexo print op papier / breed Papierindustrie Adriaan Dekker B.V.
Flexo print op papier / breed Mondi Poperinge

Innovatie Awards

Naast deze acht award categorieën voor de verschillende bedrukte materialen en drukbreedten werden er ook twee speciale innovatie awards uitgereikt. De awards in deze categorieën gingen naar LC Packaging (Technische Innovatie Award Flexodrukkers) en Athena Graphics (Technische Innovatie Award Leveranciers).
Meer informatie met betrekking tot de winnaars van de EFTA-Benelux Flexo Awards 2017, de overige genomineerden en de inzendingen, treft u aan op de EFTA website (www.efta.nl).

Excellence in Flexo!

EFTA-Benelux feliciteert de winnaars en genomineerden van harte met de door hen gewonnen Flexo awards, en daarnaast ook de gehele flexografische industrie in de Benelux met het geweldig hoge niveau dat dagelijks wordt behaald ten behoeve van de klant.