EFTA-Benelux reikt voor het eerst de EFTA Flexo Awards uit

EFTA 100×47
30-11-2015 

Op donderdagavond 26 november 2015 werden in het Hilton Hotel in Antwerpen voor het eerst de EFTA-Benelux Flexo Awards uitgereikt. In maar liefst zeven verschillende categorieën dongen flexodrukkers uit België en Nederland mee naar deze begerenswaardige awards. De EFTA-Benelux Flexo Award competitie is een tweejaarlijks evenement, dus in 2017 kunnen flexodrukkers weer meedoen. De winnaars van deze editie zijn verder automatisch genomineerd voor de Europese Flexo Award competitie die FTA Europe in 2016 organiseert.

De vakkundige award jury stond onder leiding van Xavier Speeleveld van Lotus Bakeries. Door haar brede samenstelling met experts uit diverse disciplines was de jury in staat alle aspecten nauwkeurig te beoordelen en waarderen.

De volgende flexodrukkers hebben in hun award categorie de hoofdprijs gewonnen:

Flexo print op folie / smal                   J. Max. Aarts B.V.

Flexo print op folie / medium             Bastin-Pack N.V.

Flexo print op folie / breed                 Kivo Plastic Verpakkingen

Corrugated post print / coated           VPK Packaging Group N.V.

Flexo print op papier / small               J. Max. Aarts B.V.

Flexo print op papier / breed              Felco B.V.

Naast de zes award categorieën voor de verschillende bedrukte materialen en drukbreedten was er ook een speciale award categorie getiteld ‘technische innovatie drukkers’. De award in deze categorie ging naar Clondalkin Flexible Packaging Harlingen.

Meer informatie met betrekking tot de winnaars van de EFTA-Benelux Flexo Awards 2015, de overige genomineerden en de inzendingen, treft u aan op de EFTA website.

Excellence in Flexo!

EFTA-Benelux feliciteert de winnaars en genomineerden van harte met de door hen gewonnen Flexo awards, en daarnaast ook de gehele flexografische industrie in de Benelux met het geweldig hoge niveau dat dagelijks wordt behaald ten behoeve van de klant.

EFTA-Benelux

De European Flexographic Technical Association Benelux (EFTA-Benelux) is dé brancheorganisatie voor bedrijven – en hun toeleveranciers – binnen het Nederlandstalige gebied van de Benelux die het flexografisch drukprocedé tot hun specialisme hebben gemaakt. EFTA Benelux heeft haar verenigingsmanagement uitbesteed aan Lejeune Association Management.