Hoe wordt de vereniging relevant voor ‘Generation Me’?

Lejeune.Award.120_60_ani
15-04-2014 

Op de gang trof ik een van onze talentvolle nieuwe medewerkers. Via de wandelgangen had ik vernomen dat hij een aantal mensen bij elkaar wilde halen om te brainstormen over innovatieve ideeën, marktkansen en producten voor Panteia. Voor dergelijke initiatieven ben ik altijd direct in en bood me aan om mee te denken.

Zijn gezicht betrok en na enig trekken en duwen kwam het hoge woord eruit. Het was vooral een initiatief van de nieuwe generatie en dus niet de bedoeling dat een vijftiger en laat staan een directielid zich daarmee ging bemoeien. Op mijn vraag of ik nog iets moest faciliteren, werd eveneens afwijzend gereageerd: ‘Dat regelen we zelf wel’. Uiteindelijk heeft de groep haar ideeën en adviezen in een lunchpauzebijeenkomst gepresenteerd aan alle medewerkers. Generatie Me ten voeten uit.

Lees HIER het hele blog van Hans Donkers, directeur Panteia en een van de sprekers tijdens de kick-off bijeenkomst op 15 mei a.s. bij Panteia in Zoetermeer.

‘Vernieuwing en verjonging’ is een van de vier onderwerpen die aan bod komen bij de kick-off van de Mans Lejeune Award voor teams van excellente bestuurders en verenigingsprofessionals. Kom op 15 mei a.s. naar Zoetermeer, leer van experts, kom in contact met collega’s buiten uw eigen kring en scherp uw visie aan over dit onderwerp of een van de drie andere onderwerpen. Er zijn aan deelname geen kosten verbonden.

Klik HIER voor het programma en een kort cv van de sprekers

 Meld u nu aan met DIT FORMULIER.

Voor meer blogs in deze reeks, zie onze BLOGPAGINA.