Geslaagde Arbodag met het thema: ‘Duurzame inzetbaarheid’

Le jeune secretariaantsvoering
08-07-2018 

Geslaagde Arbodag van het Verbond PK

Op 5 juli 2018 stond in Ede dagvoorzitter Hans Kazan voor een volle zaal Arbo- en HR-specialisten om het startschot te geven voor een inspirerende dag rondom Duurzame Inzetbaarheid. Collega’s deelden hun ervaringen en specialisten lieten zien hoe zij te werk gaan. Er was ook volop gelegenheid om te netwerken.

Uitdaging in onze sector

We zien dat mensen steeds langer blijven werken en dat het uitdagend is om mensen te binden aan onze sector. De sleutel tot succes is de manier waarop we samenwerken: door als Arbo- en HR-specialisten onderling kennis te delen, maar ook door te zoeken naar slimme manieren waarmee we elkaar versterken.

Samen werken aan een veilige en gezonde sector

Na het volgen van workshops en presentaties werd de dag besloten met een door de deelnemers zelf opgestelde roadmap om de opgedane idee├źn vast te houden, te structureren en als start te gebruiken voor een eigen actieplan op bedrijfsniveau. Deze Arbodag werd georganiseerd door het Verbond P&K, waarin de brancheorganisaties Kartoflex, VNP en CBA samen met de vakbonden FNV, CNV en De Unie werken aan een veilige en gezonde sector.

Hans van Schaik

Algemeen secretaris

KARTOFLEX
Koninklijke Vereniging van Nederlandse Fabrikanten van Kartonnages en Flexibele Verpakkingen
p/a Lejeune Assocation Management

Website Kartoflex