Het EFTA Seminar 2018 ‘investeren in flexo’ was meer dan de moeite waard!

EFTA 100×47
26-03-2018 

Op donderdag 22 maart 2018 kwamen de leden van EFTA-Benelux naar het Philips Museum in Eindhoven voor het jaarlijkse EFTA Seminar. Deze editie stond ‘Investeren in flexo’ centraal.

Het seminar bood de deelnemers een gevarieerd programma. Na de opening van het EFTA Seminar door EFTA-Benelux voorzitter Roel Seele, verzorgde Jeroen ter Huurne van Collin Crowdfund de aftrap met een presentatie van de business case ‘Papierindustrie Adriaan Dekker’, waarbij er o.a. d.m.v. crowdfunding (crowd finance) een nieuwe drukpers werd aangeschaft.

Vervolgens gaf Dirk Schut van Fortaleza Capital een persoonlijk kijkje in de keuken rond bedrijfsovernames aan de hand van zijn eigen ervaring als eigenaar van SolidPack en tegenwoordig als partner bij Fortaleza Capital. Dirk Schut is een ervaren professional die kan bogen op een lang trackrecord binnen de papier- en verpakkingen (‘Paper & Packaging’) industrie. De afgelopen tien jaar fungeerde hij als CEO en aandeelhouder van SolidPack, een producent van (massief kartonnen) verpakkingen gevestigd in Loenen, Gelderland. Recentelijk werd het bedrijf verkocht aan VPK Packaging Group.

Lees hier het hele verslag van het EFTA Seminar