IGC Global Promotions en Lejeune ondertekenen overeenkomst

IGC Logo
18-03-2017 

IGC Global Promotions UA heeft Lejeune Association Management aangesteld als partner voor de ondersteuning van haar net opgerichte coöperatieve ledenorganisatie (“COOP”). IGC Global Promotions is een wereldwijd netwerk van partners in de branche van promotionele producten en zakelijke geschenken. De organisatie werd opgericht in 1956 en telt momenteel 48 leden in 42 landen (zie ook https://www.igcpromotions.com).

De coöperatieve vereniging is opgericht om de leden-activiteiten van de organisatie te ondersteunen. Vanaf 1 april zal Lejeune verantwoordelijk zijn voor de administratieve en financiële backoffice van de COOP, de ondersteuning van haar bestuur, het databeheer, de ledencommunicatie en andere leden- en kennisdelingsactiviteiten.

De managementovereenkomst werd medio maart tijdens de bestuursvergadering in Amsterdam ondertekend in aanwezigheid van IGC Global Promotions’ voorzitter Mike Emoff (links), CEO Hans Poulis (rechts) en algemeen directeur Jules Lejeune van Lejeune Association Management. Het managementteam dat bij Lejeune verantwoordelijk zal zijn voor IGC Global Promotions, zal op de algemene ledenvergadering van de organisatie in Hong Kong op 1-2 mei a.s. aan de leden worden voorgesteld.

De managementovereenkomst werd ondertekend in aanwezigheid van IGC Global Promotions’ voorzitter Mike Emoff (links), CEO Hans Poulis (rechts) en algemeen directeur Jules Lejeune van Lejeune Association Management