Lejeune gaat verhuizen

Laan van NOI 131-G
16-06-2016 

Lejeune Association Management gaat na bijna 40 jaar verhuizen. Op donderdag 18 augustus a.s. nemen wij afscheid van onze huidige standplaats aan de Laan Copes van Cattenburch 77-79 te Den Haag en zijn wij vanaf dat moment gevestigd aan de Laan van Nieuw Oost-Indië 131, eveneens te Den Haag.

Het nieuwe pand aan de Laan van NOI is gelegen in de wijk Bezuidenhout, vlak achter het kantorendistrict Beatrixkwartier, op enkele tramhaltes van de stations Den Haag CS en Den Haag Laan van NOI, en op slechts 5 minuten van de afrit Bezuidenhout vanaf de A12/Utrechtsebaan. Komend vanuit de richting Amsterdam bent u vanaf de N14 (Noordelijke Randweg) via de Bezuidenhoutseweg in minder dan 10 minuten bij ons.

Ons nieuwe kantoor (dat wij zullen delen met andere dienstverleners) is uitgerust met alle benodigde voorzieningen, hetgeen de bereikbaarheid (zowel fysiek als online) en de efficiëntie van samenwerken bevordert. Hierdoor kunnen wij onze branche organisaties nog beter bedienen. Naast een ondergrondse parkeergarage en een gedeelde vergader- en ontvangstruimte op de begane grond (inclusief catering), zullen wij op onze etage ook beschikken over twee eigen vergaderruimtes.

Daardoor wordt het niet alleen aantrekkelijker om bestuurs- en commissievergaderingen bij ons aan huis te houden, maar ook om bij voorbeeld kleinschalige workshops tot 25 personen te organiseren.

Het is met weemoed dat wij onze ‘stek’ in de Archipelbuurt na zoveel jaren gaan verlaten, maar wij kijken uit naar de dynamiek en openheid die de nieuwe locatie met zich mee brengt!

Foto: ondertekening huurovereenkomst door Edwin van Wilsum (l) en Jules Lejeune

Ondertekening huurovereenkomst Van Wilsum en Lejeune

Indeling LvN