Platform Promotional Products en Lejeune Association Management sluiten samenwerkingsovereenkomst

PPP-online brengt secretariaat onder bij Lejeune
18-02-2013 

Het Platform Promotional Products (PPP) brengt haar secretariaat onder bij Lejeune Association Management te Den Haag.

Bij de branchevereniging van en voor bedrijven die actief zijn in promotionele producten en diensten staat imagoverbetering door verdere professionalisering, kennisvermeerdering en belangenbehartiging centraal. Tijdens de druk bezochte Algemene Ledenvergadering in Vianen op 6 februari jl. ondertekenden Joop van Veelen (Voorzitter PPP, rechts) en Algemeen Directeur Jules Lejeune van het gelijknamige bureau, de samenwerkingsovereenkomst.

PPP brengt haar secretariële en financiële administratie onder bij Lejeune alsmede de organisatorische ondersteuning van bestuur en commissies. Op het secretariaat zullen Taco Zevenbergen (secretaris), Hélène Hahn – van ’t Hoff (senior management assistente) en Cora van der Lek (financiën) verantwoordelijk zijn voor het dagelijkse reilen en zeilen van de vereniging, waarbij zo’n 250 leden uit de sector promotionele producten zijn aangesloten.

Maarten Los blijft aan PPP verbonden als Secretaris Kennis en Onderzoek.

Vanaf 12 februari 2013 is het PPP secretariaat gevestigd aan de Laan Copes van Cattenburch 79, 2585 EW te Den Haag, tel. 070 – 312 39 22.