Verenigingsprofessionals lanceren nieuwe website

vpn
12-07-2013 

De organisatie voor Verenigingsprofessionals Nederland heeft haar nieuwe website gelanceerd. VPN, die het secretariaat bij Lejeune Association Management heeft ondergebracht, is een netwerkorganisatie voor professionals werkzaam in de wereld van verenigingen en stichtingen: brancheorganisaties, beroepsverenigingen, platforms, koepels e.d. waar voor het verrichten van administratieve en beleidsmatige werkzaamheden specifieke kennis en competenties noodzakelijk zijn.

Leden van VPN zijn professionele verenigingsmanagers en beleidsmedewerkers die besturen ondersteunen, adviseren en begeleiden in de ontwikkeling van hun vereniging.

De nieuwe website, www.verenigingsprofessionals.nl, vloeit voort uit de samenwerking tussen Kittyhawk en Lejeune Association Management. Samen met Kittyhawk heeft Lejeune  een masterwebsite laten bouwen waarin de functionaliteiten en widgets zijn opgenomen die voldoen aan de behoeften en wensen van bij Lejeune aangesloten brancheorganisaties. Lees hier meer over dit project.