Vooruit met verenigingscommunicatie? Doe eens een paar stappen achterwaarts!

Lejeune.Award.120_60_ani
06-05-2014 

Eind april waren we met een behoorlijke Nederlandse delegatie aanwezig op het European Associations Congress in Parijs. Na de laatste congres-dag nam een lokale relatie mij mee naar een fundraiser in hartje Parijs, waar een aantal kunstenaars live schilderden voor een goed doel.

Een kunstschilder aan het werk zien is fascinerend; af en toe staat hij met de neus op het doek om een detail uit te werken. Dan weer enkele passen op afstand om het geheel te overzien. Tijdens het observeren van deze voor- en achterwaartse solodans van de schilder, realiseerde ik mij dat dit precies een van de leidende thema’s van het Associations Congress gedurende de afgelopen dagen illustreerde: afstand nemen voor overzicht.

Lees HIER het hele blog van Bert van Loon, Mostly Media en een van de sprekers tijdens de kick-off bijeenkomst op 15 mei a.s. bij Panteia in Zoetermeer.

‘Strategische communicatie’ is een van de vier onderwerpen die aan bod komen bij de kick-off van de Mans Lejeune Award voor teams van excellente bestuurders en verenigingsprofessionals. Kom op 15 mei a.s. naar Zoetermeer, leer van experts, kom in contact met collega’s buiten uw eigen kring en scherp uw visie aan over dit onderwerp of een van de drie andere onderwerpen. Er zijn aan deelname geen kosten verbonden.

Klik HIER voor het programma en een kort cv van de sprekers

Meld u nu aan met DIT FORMULIER.

Voor meer blogs in deze reeks, zie onze BLOGPAGINA.