Nieuwsbrief uitnodiging kick off Mans Lejeune Award 2014

lejeune-inside
15 mei 2014 kick off bijeenkomst Zoetermeer
Mans Lejeune Award 2014
logo
gradientbg
Op zoek naar winnende teams van bestuurders en verenigingsprofessionals
Op donderdag 15 mei a.s. vindt bij Panteia te Zoetermeer de kick off plaats van de Mans Lejeune Award 2014. Vier inhoudelijke thema’s worden tijdens deze themamiddag uitgediept en samen met de aanwezige deskundigen uit het werkveld, bestuurders en verenigingsprofessionals, worden voor elk van  de vier thema’s de beoordelingscriteria voor de prijs verder gedefinieerd. Deze vorm van ‘co-creatie’ doet recht aan de deskundigheid en decennia praktijkervaring die in het Nederlandse verenigingsvak aanwezig is.Uw voordeel als deelnemer:

  • Wordt geïnspireerd door sportmanagement deskundige Berend Rubingh en diens kijk op het functioneren van sportverenigingen
  • Leer van experts hoe u uw organisatie nog succesvoller kunt maken
  • Deel uw visie en kennis in dialoog met ‘vakgenoten’ actief als bestuurder of verenigingsprofessional

Graag nodigen wij u uit kosteloos deel te nemen aan deze middag. Inschrijven is mogelijk via het formulier op de website. Het staat u vrij om deze uitnodiging te delen met collega-bestuurders of professionals uit uw netwerk!

middlebreak
Sprekers
sprekerskoppen.berend.wb160hBerend Rubingh is directeur en senior organisatieadviseur van Manage to Manage, bureau voor management- en organisatieontwikkeling. Hij is als adviseur actief in verschillende branches waarbij de sportwereld het meest in het oog springt. Hij is een van de grondleggers van het vakgebied sportmanagement in Europa en is oprichter (1992) en erevoorzitter van de European Association for Sport Management (EASM). In de sportwereld heeft hij zich gespecialiseerd in complexe besturings-, ontwikkelings- en veranderingsvraagstukken.

sprekerskoppen.hans.wb140hHans Donkers studeerde af als economisch geograaf aan de KUN. Hij werkte een aantal jaren als consultant bij Krauthammer International. Hij is docent voor de Masteropleiding Beleidsonderzoek aan de Faculteit der Sociale Wetenschappen van de Erasmus Universiteit Rotterdam (i.s.m. het RISBO). Op dit moment is hij directeur van Panteia, het grootste gecombineerde beleids- en marktonderzoekbureau van Nederland.

 
sprekerskoppen.bert.wb140hBert van Loon  maakte als uitgever van B2B publicaties de transformatie van zijn sector van puur grafische naar ‘cross media’ branche van dichtbij mee. De laatste jaren begeleidt hij opdrachtgevers bij het ontwikkelen en implementeren van eigentijdse marketing en communicatiestrategieën. Met gebruikmaking van zijn uitgeversachtergrond helpt hij vanuit Mostly Media klanten om doelgroepen te bereiken, te engageren en aan opdrachtgevers te binden.

sprekerskoppen.paul.wb140hIr. Paul de Ruijter studeerde Bedrijfskunde aan de Universiteit Twente. Since 1992 legt hij zich toe op het ontwikkelen en implementeren van scenario en strategische planning-projecten. Hij ontwikkelde zijn expertise onder andere bij de Shell Planning Group in Londen. Sinds 1996 voerde zijn bureau De Ruijter Strategie talrijke nationale en internationale strategieprojecten voor overheden, multinationals en brancheorganisaties.

sprekerskoppen.marike.wb140hMarike Kuperus is partner van Kuperus&Co en auteur van ‘De vereniging op survival'(2005). Kuperus&Co adviseert verenigingen bij bestuursvragen, verenigingsinrichting, vrijwilligerswerk. Speciaal aandachtsgebied is de verbinding tussen vereniging, haar actieve leden en de grote achterban van beroepsgenoten, betrokken burgers, consumenten of donateurs.

 

 

Graag nodigen wij u uit kosteloos deel te nemen aan deze middag. Inschrijven is mogelijk via het formulier. Het staat u vrij om deze uitnodiging te delen met collega-bestuurders of professionals uit uw netwerk!

Lejeune Association Management
Laan Copes van Cattenburch 77-79, P.O. Box 85612, NL-2585 EW The Hague, +31 (0)70 3603837
www.lejeune.nl | mail@lejeune.nl |
Lejeune Association Management  At the Heart of Associations