Home Lejeune

In het hart van De Vereniging – 

Op zoek naar excellente teams

van bestuurders en professionals

Nominaties Mans Lejeune Award 2014

In totaal 10 organisaties, en vooral het team van bestuur en verenigingsprofessionals achter elk van deze organisaties, zijn voor de eerste Mans Lejeune Award genomineerd. De jury heeft tijdens de jurybijeenkomst alle genomineerden getoetst aan de criteria (voor een video-impressie van de jurybijeenkomst zie het filmpje hieronder).

Op 4 november 2014 wordt de jury-uitslag van de Mans Lejeune Award 2014 bekend gemaakt. Tijdens deze middag voor verenigingsprofessionals en –bestuurders is er naast de prijsuitreiking ook een interactief Verenigingsdebat. De middag wordt afgesloten met de jubileumreceptie van Lejeune Association Management, ter gelegenheid van het 50-jarige bestaan van het bureau.

Indien u aanwezig wilt zijn bij het Verenigingsdebat en de Award-uitreiking, kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar Lisanne Lejeune: excellente.teams@lejeune.nl. Tijdens de bijeenkomst zijn alle genomineerde organisaties vertegenwoordigd.

Lejeune jurering.

De genomineerden zijn (in alfabetische volgorde):

fnoi_mla_60 FNOI, de Federatie Nederlandse Oudpapier Industrie
grensstreek_mla_60 De Grensstreek, de schietsportvereniging “de Grensstreek Belfeld”
nbbu_mla_60 NBBU, De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen
nfn_mla_60 NFN, de Naturisten Federatie Nederland
nrto_mla_60 NRTO, de Nederlandse Raad voor training en Opleiding
nvb_mla_60 NVB, De Nederlandse Vereniging van Banken
nlonderhoud_mla_60 Koninklijke OnderhoudNL, de vereniging van (restauratie-)schilders- en (totaal-) onderhoudsbedrijven, industriële onderhouds- en glaszetbedrijven
ppp_mla_60 PPP, De branche van promotionele producten en diensten heeft zich verenigd in het Platform Promotional Products
thuiswinkel_new Thuiswinkel.org, de belangenvereniging voor webwinkels in Nederland
UBA_mla_60 UBA, de Unie van Belgische Adverteerders

De vakjury voor 2014 bestaat uit:

Jury Mans Lejeune Award 2014. Van links naar rechts: Jeanne Hoogers, Paul de Ruijter, Marike Kuperus, Hans Donkers, Bert van Loon. (Niet op foto Berend Rubingh)
Jury Mans Lejeune Award 2014. Van links naar rechts: Jeanne Hoogers, Paul de Ruijter, Marike Kuperus, Hans Donkers, Bert van Loon. (Niet op foto Berend Rubingh)