Home Lejeune

Gericht op de toekomst van uw vereniging

FULL SERVICE, PARTTIME FEE

met de bagage van ruim 50 jaar ervaring

Organisatie

Bij Lejeune werken 19 professionals, verenigingsmanagers en ondersteuners die dagelijks zo’n 25 organisaties terzijde staan. Vanuit Den Haag staat voor elke opdrachtgever een team van Lejeune klaar.

Eerste aanspreekpunt is steeds de verenigingsmanager die de spil vormt van alle activiteiten. Deze onderhoudt het directe contact met het bestuur en zorgt dat alle bij Lejeune ondergebrachte diensten naar behoren worden uitgevoerd. Naast de basisdiensten op het gebied van administratie en secretariaat zijn dat onder meer het verzorgen van de verenigingsuitgaven en redactie van de website, de organisatie van evenementen en ledenvergaderingen, het onderhouden van het contact met lidbedrijven en zusterorganisaties in het buitenland en het vertegenwoordigen van de organisatie in contacten met de overheid, media en andere doelgroepen.

Dw verenigingsspecialisten binnen Lejeune staan de besturen van verenigingen met raad en daad terzijde en vormen de schakel naar een groot netwerk van organisaties en partners. Via een traject van interne kennisdeling, intervisie en permanente educatie zijn zij steeds op de hoogte van de laatste trends, ontwikkelingen en ‘best practice’.