Home Lejeune

Een geslaagde bijeenkomst

als inspiratiebron voor uw leden

Bijeenkomsten en evenementen

Nagenoeg elke brancheorganisatie programmeert jaarlijks enkele bijeenkomsten voor de leden. Formeel – zoals een jaarvergadering of symposium – en minder formeel zoals een relatie-event. Een beursdeelname. Of een internationaal seminar samen met zuster-organisaties in Europa. Voor een professionele organisatie van uw evenement of bijeenkomst of de verzorging van uw beursstand kunt u eveneens terecht bij Lejeune. Van het regelen van de locatie, cateraars, aankleding en AV-ondersteuning tot het ontwikkelen van een aansprekend programma en een praktisch draaiboek. Elk jaar verzorgen we zo tientallen bijeenkomsten in binnen- en buitenland.

Communicatie

Is uw bijeenkomst inhoudelijk ook interessant voor de media? Dan nemen we ook dit aspect mee bij de organisatie. Binnen Lejeune is de nodige expertise aanwezig om uw evenement door middel van social media, eventwebsites en Apps onder de aandacht te brengen bij media en doelgroep.

Locaties en vervoer

Op basis van uw randvoorwaarden selecteren we precies die locaties die aansluiten bij de aard en omvang van uw bijeenkomst. Bij meerdaagse en/of internationale evenementen zorgen we voor geschikte hotelaccommodaties en aanvullende faciliteiten.

Programma en planning

In samenspraak met uw organisatie ontwikkelen we een strak gepland en aansprekend programma; desgewenst zorgen we ook voor een parallel partnerprogramma.

Sponsorwerving

Vaak is het mogelijk de totale kosten van een evenement voor uw organisatie te beperken door een sponsormogelijkheid te bieden. We stellen graag een aantrekkelijk sponsorpakket samen waarmee sponsors kunnen aanhaken op uw bijeenkomst.