Home Lejeune

Uw vereniging als knooppunt

voor doelgerichte communicatie

Verenigingscommunicatie

Contact houden met uw leden. Luisteren én informeren, zodat leden zich gehoord weten én op de hoogte zijn van relevante ontwikkelingen. Voor elke branchevereniging is het de uitdaging om zó te communiceren dat de betrokkenheid groeit. Met inzet van traditionele media – inclusief de website – én nieuwe, zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Lejeune ondersteunt u er graag bij. Praktisch, efficiënt en op een manier die bij uw vereniging past. Van het verenigingsorgaan en het jaarverslag tot het redactionele beheer van de website of het contact met de media. Samen zorgen we voor effectieve communicatie in lijn met de doelen van de vereniging.

Communicatie rond evenementen

Met de bewezen aanpak van Lejeune krijgt uw bijeenkomst of evenement de aandacht die het verdient. Vooraf, tijdens én achteraf.

Communicatieplannen

Lejeune begeleidt uw organisatie graag bij maken en uitvoeren van een gedegen en professionele plan van aanpak voor externe promotie, voorlichting en informatie.

Contentmarketing

Het onderwerp contentmarketing staat volop in de belangstelling en is ook voor branche- en beroepsorganisaties zeer relevant. Lejeune helpt verenigingen contentmarketing effectief in te zetten in het verlengde van de strategie en met een geïntegreerde communicatie-aanpak.

Media relaties

Contact met de media biedt tal van kansen. Lejeune helpt u deze optimaal te creëren en benutten.

Verenigingsorgaan en website

De belangrijkste media van uw vereniging verdienen professionele redactie. Voor tal van verengingen neemt Lejeune deze rol op zich.